Home / Blog / Teamtraining Werkdruk in Beeld

Teamtraining Werkdruk in Beeld

Posted on

Edupos organiseert in samenwerking met Akxento de Teamtraining ‘Werkdruk in Beeld’!

In deze teamtraining ga je als team praktisch aan de slag met het effectief en efficiënt organiseren van je werk, zowel op individueel als op teamniveau. We brengen samen in beeld wat de oorzaken zijn van werkdruk bij jou op school en ontwikkelen gezamenlijk een werkdrukplan. In dit werkdrukplan wordt helder hoe op jouw school de werkdruk kan worden verlaagd en hoe de middelen goed ingezet kunnen worden. Een plan die speciaal op maat voor jullie school wordt gemaakt en die concrete oplossingen en aanbevelingen biedt waar jullie school zo snel mogelijk mee kunnen beginnen. Vandaag bedacht, morgen starten!

Wil je meer informatie open dan het document Teamtraining Werkdruk in Beeld of stuur een mail naar info@edupos.nl

 

 

Top