Home / Blog / Winactie!

Winactie!

Posted on

Op 1 januari 2016 heb ik het roer omgegooid door voor mezelf te beginnen onder de naam Edupos.

Nu, een jaar later, kan ik met volle tevredenheid terugkijken op een succesvol eerste jaar waar ik vooraf alleen maar over kon dromen.

Ik heb in 2016 in totaal 16 basisscholen op weg geholpen met gepersonaliseerd leren. Daarnaast ben ik nu een jaar interim directeur op obs Villa Nova en ben ik procesbegeleider van de inhoudelijke samenwerking tussen primair- en voortgezet onderwijs in Kampen. Dit jaar heb ik na drie jaar het project bestuurlijke samenwerking in Groningen (RTC Groningen) als projectondersteuner succesvol afgerond.

Met de komst van Alieke Voogd in september 2016 is hier nog een vervolgproject uit ontstaan en hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gedaan naar de samenwerking tussen RTC Groningen en SLIM personeelsbemiddeling. Ook is Alieke Voogd gecertificeerd trainer bij Speel je Wijs en geeft zij trainingen en workshops op verschillende scholen. Kortom een bewogen jaar met diverse uiteenlopende projecten.

Komend jaar gaan wij natuurlijk niet stil zitten. Wij zijn bezig met de ontwikkeling van de Leerkrachtwijzer die kan worden ingezet als observatie-instrument door directie en leerkrachten in de ontwikkeling naar gepersonaliseerd leren. Houd daarom onze website en Facebook goed in de gaten, binnenkort volgt hierover meer nieuws!

Maar eerst even iets anders…

Verrassing, we geven een cadeautje weg!
Edupos Onderwijskundig Advies bestaat precies 1 jaar en trakteert!

We geven één exemplaar weg van Speel Je Wijs voor groep 5 tot en met 8. We horen je denken: wat moet ik hiervoor doen? Niet zoveel!

  • Ga naar de Facebookpagina van Edupos.
  • Like het bericht over de winactie én de Facebookpagina van Edupos.
  • Vertel in een reactie waarom jij dit boek wilt winnen.

Bij minimaal 100 vind-ik-leuks op dit bericht verloten we het boek onder alle deelnemers die aan bovenstaande voorwaarden voldoen.

Top